Het kan altijd beter!

Vanuit mijn passie voor data en jouw passie voor jouw vak creëren we samen inzicht. Niet langer beslissingen vanuit een onderbuikgevoel, maar onderbouwd met feiten, vanuit data.  

Ik help je jouw data optimaal te benutten! 

Optimalisatie

Je maakt ongetwijfeld gebruik van Excel bestanden, maar kunnen de bestanden meer en kunnen we zaken automatiseren? Ik geef je advies op basis van jouw Excel bestand, wat kan er beter en hoe kun je jouw data optimaal gebruiken?

Analyseren

Nieuwe inzichten helpen om efficiënter te werken, de productiviteit te verbeteren, meer klanten te bereiken of de voortgang van jouw doelen beter te monitoren. Sturen op basis van feiten in plaats van een onderbuikgevoel.

Visualiseren

Wat vertelt jouw data? In één oogopslag zichtbaar maken wat je moet weten. Voor het dagelijks management, om je doelen te monitoren of als hulpmiddel om beleidsbeslissingen te nemen. Dashboards zijn een uitstekend middel om een oogopslag de feiten te kunnen zien. Je kunt hier een gratis voorbeeld dashboard downloaden, maar het kan zo uitgebreid en gedetailleerd als jij wilt.

Wat kunnen we samen bereiken?

Project

We bespreken wat er moet gebeuren en op basis van een uurtarief ga ik voor je aan de slag.

Doorlopend

Vast aantal uren per maand voor een vast bedrag per maand.

Producten

Veel gevraagde en afgebakende werkzaamheden. Er zijn meerdere mogelijkheden.